Zomerkamp

Gelukkig kunnen we ondanks de coronamaatregelen dit jaar toch op kamp!! Op deze pagina is alle informatie rondom kamp te vinden. Dit jaar zijn er wel een aantal dingen anders dan voorgaande jaren.

Opgeven

Er kan tot uiterlijk 10 juli opgegeven worden voor het zomerkamp via de links onderaan deze pagina. Gelieve per lid één formulier in te vullen. Na het invullen van het formulier zal u een automatische e-mail krijgen als bevestiging van het opgeven. Krijgt u deze bevestiging niet neem dan contact met ons op via info@scoutingnieuwkuijk.nl. Na 10 juli wordt de verschuldigde bijdrage door middel van een automatische incasso geïnd. Hier ontvangt u als ouders nog een mail over.

Ouderavond

Op donderdag 8 juli is er een ouderavond voor verdere informatie over het kamp. De ouderavond begint om 20u en vindt online plaats via Microsoft Teams. De link hiervoor kunt u vinden in de uitnodigingsmail. Zou u bij het opgeven zo vriendelijk willen zijn om te vermelden of u naar de ouderavond komt? De presentatie van de ouderavond is hier te vinden.

Gezondheidsformulier

Bij ongevallen zijn wij verplicht om aan de hulpverleners een gezondheidsformulier te overleggen met alle medische gegevens van het kind. Voor aanvang van het zomerkamp dienen wij per kind twee getekende exemplaren te ontvangen. Indien er geen getekende gezondheidsformulieren zijn ingeleverd kan het desbetreffende kind niet mee op het zomerkamp. Het gezondheidsformulier is via deze website in te vullen.

Coronaprotocol

In verband met corona hebben we dit jaar een protocol gemaakt om veilig & verantwoord op kamp te kunnen. Lees dit protocol goed door voor het kamp begint & bespreek dit ook met uw kind. Bekijk het protocol hier.

Paklijst

Wat uw kind allemaal mee moet nemen op het zomerkamp kunt u hier vinden.

Belangrijke informatie

De belangrijkste informatie is hier nog eens overzichtelijk op een rijtje gezet.

Informatie per speltak

Bevers:

Wanneer: zondag 25 juli van 12.30 uur tot woensdag 28 juli 10.00 uur.

Waar: Scouting Markesteen in Velp site

Adres: Bovenallee 3, 6881 AJ Velp

Kosten: € 60,40

Opgeven: https://sol.scouting.nl/as/form/36788/participant/new/

Welpen & Wolven:

Wanneer: zondag 25 juli van 10:00 uur tot donderdag 29 juli 10:00 uur.

Waar: Scouting Angelo Roncalli in Eindhoven site

Adres: Locatellistraat 1, 5654 JB Eindhoven

Kosten: € 75,50

Scouts:

Wanneer: zondag 25 juli om 19.00 uur tot donderdag 29 juli 11.00 uur.

Waar: Scouting Karel Doorman in Amersfoort site

Adres: De Stuw 3, 3813 TX Amersfoort

Kosten: € 75,50

Explorers:

Wanneer: zondag 25 juli van 11.30 uur tot donderdag 29 juli 11.00 uur.

Waar: Scouting Markesteen in Velp site

Adres: Bovenallee 3, 6881 AJ Velp

Kosten: €75,50

Zomerkamp

Opgeven

Via

Zoals ieder jaar gaan we ook dit jaar weer op zomerkamp. Het kamp zal plaats vinden van 7 juli t/m 13 juli, de Bevers blijven t/m 10 juli. We gaan dit jaar naar Scouting de Rambonnetgroep in Elburg. Wie alvast meer wil weten kan dit hier zien.

De kosten voor het zomerkamp bedragen € 65,06 per kind voor de Bevers en € 101,77 per kind voor de overige groepen. Het 3e jongste kind behoeft slechts 80% van het kampgeld te betalen. Mocht uw voor uw kind gebruik maken van een Heusdenpas dan krijgt u 50% korting.

Via deze website kan er tot uiterlijk 21 juni opgegeven worden voor het zomerkamp, gelieve per lid één formulier in te vullen. Na het invullen van het formulier zal u een automatische e-mail krijgen als bevestiging van het opgeven. Krijgt u deze bevestiging niet neem dan contact met ons op via info@scoutingnieuwkuijk.nl. Eind juni wordt de verschuldigde bijdrage door middel van automatische incasso geïnd. Wanneer u bij onze penningmeester schriftelijk heeft aangegeven niet te willen werken met automatische incasso ontvangt u eind juni een factuur van de verschuldigde bijdrage.

Ouderavond

Op vrijdag 14 juni is er een ouderavond voor verdere informatie over het kamp, maar ook de overige zaken komen hier aan de orde. De ouderavond begint om 20:00 uur, u bent bij deze uitgenodigd. De ouderavond vindt plaats in de blokhut te Nieuwkuijk. Zou u bij het opgeven voor kamp zo vriendelijk willen zijn om te vermelden of u naar de ouderavond komt? Meer informatie over de ouderavond en de powerpoint vindt u hier.

Gezondheidsformulier

Paklijst

Wat uw kind allemaal mee moet nemen op het zomerkamp kunt u hier vinden.

Belangrijke informatie