Informatie nieuwe leden

Wat leuk dat uw kind lid geworden is van Scouting Garcia Moreno! We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt wat nu de benodigde stappen zijn om de inschrijving van uw kind te voltooien. Op deze pagina vertellen we u graag wat er komt kijken bij de inschrijving van uw kind. Wees gerust, het valt mee en we helpen u graag door alle stappen heen.


Ledenadministratie

De leiding zal uw kind inschrijven in Scouts Online (www.sol.scouting.nl). Dit is een online administratieve applicatie, beveiligd en beheerd door scouting Nederland, die we gebruiken voor onze ledenadministratie. Hierin vind u alle gegevens die we over uw kind hebben en u kunt deze gegevens altijd inzien en wijzigen.


Financieel

Na het inschrijven zal u van de penningmeesters een mail krijgen met de factuur voor de contributie. Meer informatie over de contributie is hier te vinden: https://www.scoutingnieuwkuijk.nl/contributie/. Ook zal u een factuur krijgen voor het scoutingpaspoort. Meer informatie over het scoutingpaspoort is hier te vinden: https://www.scoutingnieuwkuijk.nl/scouting-paspoort/. Het paspoort zelf krijgt uw kind van de leiding. 
Na het betalen van de facturen zult u van de penningmeesters een email krijgen met een machtigingsformulier om de contributie te innen middels een automatische incasso. Zonder machtiging mogen wij geen automatische incasso’s doen. In het begin hebben wij zo’n machtiging nog niet, daarom het verzoek om de eerste facturen zelf te betalen.

 

Gezondheidsformulier

U zult van de speltakleiding een verzoek krijgen om voor uw kind een gezondheidsformulier in te vullen. Alle informatie over waarom we zo’n formulier nodig hebben en hoe het formulier in te vullen, is hier te vinden: https://www.scoutingnieuwkuijk.nl/gezondheidsformulier/.


Kleding
Bij onze scoutinggroep dragen we geen uniform meer, maar eigen een shirt (polo) en een trui. Deze kleding noemen we de Scoutfit. Het is verplicht om de Scoutfit te dragen tijdens het draaien. Hoe de scoutift eruit ziet, en te bestellen is, is hier te vinden: https://www.scoutingnieuwkuijk.nl/scoutfit/.
 
 
Samenvatting
Wat moet ik als ouder nu precies doen om de inschrijving van mijn kind te voltooien?
  1. De contributie & paspoortfactuur betalen, als u deze ontvangt
  2. De machtiging voor de automatische incasso ondertekenen, als u deze ontvangt
  3. Het gezondheidsformulier invullen
  4. Kleding bestellen voor uw kind
 
Informatiefolder
Tot slot hebben we alle nuttige informatie over onze scouting in een folder gezet. De folder is hier te downloaden: ledenfolder

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.