Takoda Welpen | 8 – 10 jaar

Wij zijn de takoda welpen!

Welkom bij de Takoda Welpen!! Wij zijn een super leuke groep jongens en meisjes van 8 t/m 10 jaar. Elke zaterdag komen we van 14:00 u tot 16:00 u bij elkaar en doen we super leuke dingen. Zo gaan we spannende speurtochten lopen, houden we fietstochten en bouwen we hutten in de bossen. We gaan ook wel eens pionieren, dit is met palen en hout iets moois bouwen, zoals een klimrek of een toren van wel 3 verdiepingen. Ook koken of bakken we lekkere dingen buiten op een houtvuur, bijvoorbeeld pannenkoeken, brood of appelflappen en daarna… smullen maar! Zeker één keer per jaar doen we aan toneel, we hebben een mooie toneelzolder waar iedereen zich dan mag verkleden en schmincken. Zoals voor een playbackshow die we dan opvoeren voor de ouders. Als het slecht weer is zitten we binnen in onze blokhut, we gaan dan knutselen, bijvoorbeeld figuurzagen, papier maché, kettingen maken, verven, enz.

Twee maal per jaar hebben we een weekendje. We slapen dan 1 of 2 nachten in onze eigen blokhut of in een andere blokhut. We beleven dan altijd gezellige avonturen en doen ook veel spannende dingen, zoals tochten lopen in het donker of avondspelletjes. Op het einde van het seizoen hebben we het zomerkamp. We gaan dan een hele week met de hele scouting weg. Op het kamp beleef je altijd een spannend avontuur. Natuurlijk gaan we op kamp ook veel leuke dingen doen. Kijk eens rond op onze pagina en kijk wat wij allemaal al hebben gedaan of nog gaan doen. Lijkt je het leuk om een keer te komen kijken, laat dan snel iets van je horen!

Voor Wie

Gemengd van 8 tot 10 jaar.

Tijden

Zaterdag van 14:00 tot 16:00

Nieuwsgierig

Laat het weten en kom eens kijken!

Wat staat er de komende tijd op het programma

Afmelden

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een keertje niet kan, geen enkel probleem, wij willen het alleen wel graag weten. In verband met inkopen en plannen weten wij dit graag zo snel mogelijk en uiterlijk de woensdag voorafgaand. Hiermee voorkomen we het maken van onnodige kosten.

De leiding van de Takoda Welpen

Iedere zaterdag, ieder weekendje en ieder zomerkamp staan ze voor de Takoda Welpen klaar. De welpenleiding zorgt ervoor dat de welpen iedere week weer uitgedaagd worden, want Scouting laat je uitdagen! 

Onze socials

Neem contact op met de Welpenleiding

De leiding van de Takoda Welpen is zowel per e-mail als telefonisch te bereiken. De leiding is per voorkeur te bereiken per e-mail of via het contactformulier. In geval van nood is de leiding ook telefonisch te bereiken, de contactpersoon van de Takoda Welpen is: 

Simone van Acquoij | 06 – 401 621 53

De leiding van de Takoda Welpen is zowel per e-mail als telefonisch te bereiken. De leiding is per voorkeur te bereiken per e-mail of via het contactformulier. In geval van nood is de leiding ook telefonisch te bereiken, de contactpersoon van de Takoda Welpen is: 

U dient hiervoor ingelogd te zijn.