sponsoring

De vereniging draait volledig op de ongeveer 25 vrijwilligers die zich wekelijks inzetten voor een leuke en actieve vrijetijdsbesteding voor de ruim 100 leden. Dit alles gebeurt met een klein budget. Het onderhoud van zowel het terrein als de gebouwen vraagt om meer middelen, zowel financieel als inzet. Daarnaast willen we de kinderen wekelijks uitdagen, maar alleen al een museumbezoek kost meer dan de maandelijkse contributie.

We zijn daarom op zoek naar personen of organisaties die Scouting Garcia Moreno een warm hart toe dragen en ons willen ondersteunen.

waarom sponsoren?

één van de grootste

We zijn uitgegroeid tot één van de vier Scouting verenigingen in de Gemeente Heusden met meer dan 100 leden. Zij komen uit Nieuwkuijk, Vlijmen, Haarsteeg en omstreken.

jonge vrijwilligers

Van de vrijwilligers, die met kinderen en jongeren activiteiten voorbereiden en uitvoeren, is 75% jonger dan 25 jaar.

8 uur per week

De tijdsinvestering van vrijwilligers bij Scouting is gemiddeld 8 uur per week. Vrijwilligers in Nederland besteden gemiddeld 3 à 4 uur per week aan een vrijwillige klus.

uitdaging

Wij bieden voor kinderen en jongeren een uitdagende vrijetijdsbesteding waarbij persoonlijke ontwikkeling en respect voor anderen hoog in het vaandel staan.

Sponsor mogelijkheden "zakelijk"

Scouting Garcia Moreno biedt een 3-tal verschillende sponsorpakketten aan voor zakelijke sponsoring. Sponsoring is mogelijk door middel van een financiële bijdrage of door sponsoring in natura. Kies het sponsorpakket welke het best bij u en/of uw bedrijf aansluit

Sponsoring Brons

100 Per jaar
  • Logo op website onder sponsoren en in sponsorcarrousel op homepage met directe link naar eigen website
  • Logo op scoutingnieuwkuijk.steunscouting.nl
  • Logo/naamsvermelding in de periodieke digitale nieuwsbrief (4x per jaar)
  • Elke sponsor ontvangt 2x per jaar een e-mailnieuwsbrief. Hierin vindt u als sponsor terug hoe uw sponsorbedrag is besteed en welke projecten op de planning staan. Daarnaast houden we u ook op de hoogte van het actuele nieuws van Scouting Garcia Moreno.

Sponsoring Goud

500 Per jaar
  • Logo op website onder sponsoren en op homepage met directe link naar eigen website
  • Logo/naamsvermelding in de periodieke digitale nieuwsbrief (4x per jaar), tevens mogelijkheid tot aanleveren advertentie. Plaatsing advertentie in max. 2 edities
  • Logo op scoutingnieuwkuijk.steunscouting.nl
  • Logo/naamsvermelding bij publieksevenementen d.m.v. sponsorbanner (oa. Open dag)
  • Logo/naamsvermelding op sponsorbanner in de blokhut
  • Mogelijkheid tot aanleveren vlag, plaatsing tijdens publieksevenementen, zomerkampen ed
  • Uitnodiging BBQ met 2 personen
  • In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zullen we in gezamenlijkheid kijken welke tegenprestatie Scouting Garcia Moreno u kan bieden

Sponsoring Zilver

250 Per jaar
  • Logo/naamsvermelding in de periodieke digitale nieuwsbrief (4x per jaar)
  • (oa. Open dag); Logo/naamsvermelding op sponsorbanner in de blokhut
  • Uitnodiging BBQ met 2 personen

Sponsor mogelijkheden "particulier"

Scouting Garcia Moreno biedt voor particulieren verschillende sponsormogelijkheden. Dit is mogelijk door een specifiek project te sponsoren via steunscouting.nl, bij iedere bestelling via internet gebruik te maken van SponsorKliks of door middel van het particuliere sponsorpakket. Sponsoring is alleen mogelijk door middel van een financiële bijdrage

Vriend van Garcia Moreno

Wij houden van vrienden en echte vrienden dragen de vereniging een warm hart toe. Daarom hebben onze vrienden de mogelijkheid om naar eigen inzicht een bedrag te sponsoren. Als tegenprestatie doen wij natuurlijk ook iets (indien gewenst). Onze tegenprestatie:

• Naamsvermelding op website onder “Vrienden van Garcia Moreno”;

• Éénmalige naamsvermelding in periodieke digitale nieuwsbrief;

Crowdfunding

Steunscouting.nl is hét crowdfunding platform van Scouting Nederland speciaal voor Scoutinggroepen zoals Scouting Garcia Moreno. Via Steunscouting.nl kan u onze dromen laten uitkomen!

Het werkt heel eenvoudig, ga naar scoutingnieuwkuijk.steunscouting.nl en bekijk onze projecten. Steun het project door een gewenst bedrag te sponsoren, zodat wij ons einddoel halen! Behalen van het einddoel zorgt ervoor dat wij bijvoorbeeld nieuwe tenten of pionierhout kunnen aanschaffen, een speciaal zomerkamp of een grondige renovatie van het clubhuis kunnen realiseren.

Sponsorkliks

Sponsor bij iedere online aankoop met een extra klik GRATIS onze Scouting! Bij iedere online aankoop via de aangesloten webshop sponsor je een percentage van uw aankoop aan Scouting Garcia Moreno Nieuwkuijk zonder dat het u geld kost. U gaat naar scoutingnieuwkuijk.nl/sponsorkliks, vervolgens naar uw favoriete webshop en het systeem doet de rest! Eenvoudiger sponsoren kan haast niet!