Een wereld vol

avontuur! uitdaging!

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Het Scouting avontuur gaat na de welpen verder bij wolven. Je kan altijd eerst drie keer gratis meedoen voordat je een scout wordt!

Over de wolven

Welkom bij de Wolven!! Wij zijn een stoere groep jongens en meisjes van 10 t/m 12 jaar. Elke zaterdag komen we van 14:00 u tot 16:00 u bij elkaar en doen we kei gave dingen. 

Zo gaan we bijvoorbeeld, kampvuur maken, koken, naar het bos. Maar we gaan ook een echte spooktocht lopen, toneel spelen en pionieren. Dat is met palen en touw iets mooi maken. Zoals een echte keuken, of schommelbank.

Twee maal per jaar hebben we een weekendje. We slapen dan 1 of 2 nachten in onze eigen blokhut of in een andere blokhut. Het is altijd heel gezellig tijdens weekendjes en we doen ook veel spannende dingen, zoals tochten lopen in het donker of avondspellen. Op het einde van het seizoen hebben we het zomerkamp. We gaan dan een hele week met de hele scouting weg. Natuurlijk gaan we op kamp ook veel leuke dingen doen. Kijk eens rond op onze pagina en kijk wat wij allemaal al hebben gedaan of nog gaan doen. Lijkt je het leuk om een keer te komen kijken, laat dan snel iets van je horen!

Previous slide
Next slide

Programma

De leiding stelt voor een langere periode het programma samen, op dit programma staat precies wat we gaan doen. Mochten tijden en locatie afwijken staat dit er uiteraard ook bij.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een keertje niet kan, geen enkel probleem, wij willen het alleen wel graag weten. Dit kan je aangeven via de Scouting App. In verband met inkopen en plannen weten wij dit graag zo snel mogelijk en uiterlijk de woensdag voorafgaand. Hiermee voorkomen we het maken van onnodige kosten.

 • 25 mei
  14:00 - 16:00
  Verrassingsprogramma
 • 01 jun
  14:00 - 16:00
  Kijkdag
 • 07 jun
  19:00 - 21:00
  Drive-in bioscoop
 • 15 jun
  09:00 - 17:00
  AZG Sportdag meer informatie volgt nog

Scouting insignes

Bij de wolven is het programma opgebouwd aan een achttal activiteitengebieden, namelijk: uitdagende scouting technieken, expressie, sport & spel, buitenleven, internationaal, samenleving, identiteit en veilig & gezond. Aan deze activiteitengebieden zijn insignes gekoppeld. Meerdere keren per jaar is het scoutingspel aangepast op een insigne. Na het programma krijgt het kind een sticker die in het Scouting Paspoort geplakt kan worden. Meer over de insignes en Scouting Paspoort vind je hier.

Leiding

Iedere zaterdag, ieder weekendje en ieder zomerkamp staan ze voor de wolven klaar. De wolvenleiding zorgt ervoor dat de wolven iedere week weer uitgedaagd worden, want Scouting laat je uitdagen!

Contact

Scouting Garcia Moreno
Nieuwkuijksestraat 92a
5253 AJ Nieuwkuijk
info@scoutingnieuwkuijk.nl

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.