Voorwaarden Scoutfit

Algemene Voorwaarden Scoutfit

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of veranderen?

Je kunt een nieuwe bestelling zonder problemen weer annuleren, zolang deze nog niet in productie genomen is. Stuur uw verzoek tot annuleren of verandering naar scoutfit@scoutingnieuwkuijk.nl

Hoe werken de teruggaveregelingen?

Indien de bestelde goederen gebrekkig zijn (bv. omdat er een drukfout gemaakt is), dan nemen wij het artikel uiteraard terug en geven wij je geld terug of sturen we je een nieuw kledingstuk.

Elke bestelling bij Scouting Garcia Moreno Nieuwkuijk is een unicum dat voor jou persoonlijk handgemaakt is. Hier onderscheiden wij ons van traditionele postorderbedrijven. Dit betekent dat al onze producten zijn uitgezonderd op het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij de levering van goederen die niet geprefabriceerd zijn en voor die waarvoor productie een individuele keuze of bepaling door de consument vereist wordt of die ondubbelzinnig op de persoonlijke behoeften van de consument toegespitst zijn.

Welke garantie geeft Scouting Garcia Moreno Nieuwkuijk op haar producten?

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De levertijden zijn een indicatie, deze zijn nooit bindend.

Klachtenprocedure

U bent als consument ervoor verantwoordelijk een ontvangen bestelling binnen 7 dagen na ontvangst te controleren op juistheid en eventuele gebreken. Wij vragen u, als consument, om een defect zo snel mogelijk na ontdekking van later ontstane gebrek, te melden.

U kunt uw klacht via ‘Servicemelding’ versturen. Leg bij ‘Uw melding’ hier in een paar zinnen duidelijk uit wat precies uw klacht is. Voeg daarna enkele duidelijke foto’s toe die uw klacht verhelderen. Als het bijvoorbeeld gaat om een beschadiging aan uw bestelde trui, dan ontvangen wij graag foto’s waarop duidelijk te zien is dat de trui beschadigd is.

Voorwaarden per 14-06-2022